Webb

Webb
Din hemsida är ditt företags ansikte utåt. Det är därför viktigt att den förmedlar rätt känsla så att din kund bildar rätt uppfattning om ditt företag.

Beskrivning

Vi har under en längre tid hjälpt den ambitiösa e-handlaren Frontapply.se att förberedas inför lansering och nu är dagen äntligen här. Frontapply.se, handtag och knoppar på nätet, ska bli det moderna sättet att beställa beslag hem till dörren.
Fårm Stockholm AB har ingått i en grupp specialister med olika kunskapsområden för att driva detta projekt mot målet att lanseras före sommaren 2018. Vi har tillfört kunskap inom användarupplevelse, grafisk profil och även tillstått att sätta front-end på de allra flesta element. I detta projekt har vi kunnat jobba sömlöst mot WordPress och WooCommerce i samarbetet med teamet på Propelled.

Kort om uppdraget och marknaden
De flesta branscher utvecklas med e-handel, varav inredning till hemmet stått för tvåsiffriga procentuella ökningar årligen. Beslag, eller handtag och knoppar i folkmun, har inte haft den utvecklingen, och anledningarna är många. Dels har de aktörer som erbjuder beslag på nätet varit alltför återhållsamma med att erbjuda det som en modern konsument kräver, men även information om produkter och tjänster har varit undermåligt.
Den bakomliggande analysen var glasklar när projektet skulle sättas igång. Uppdraget var tydligt. Vi skulle skapa en modern e-handel med mobile first ihop med hastighet i laddtider som att sajten skulle vara förberedd för att ta emot mycket trafik. Användarupplevelsen skulle vara enkel och flera ingångar till webbshoppen skulle erbjudas.

Kort om Frontapply.se
Frontapply.se erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsbeslag som kökshandtag, knoppar i mässing, dörrhandtag i krom, handtag i borstad koppar och mycket mer. Sajten vill inspirera dig till ett bättre val och göra det enklare genom att kunna välja att börja letandet på fler sätt än att bara filtrera produkter. Frontapply.se är den moderna e-handeln inom beslag.

Kund

Frontapply

Projekt

Ny e-handel inom beslag till hemmet

Vad vi gjort

Webbdesign